Addy van den Krommenacker

Bezoek ons!

Addy van den Krommenacker
Maasstraat 21
5361 GE Grave

Openingstijden:

Dinsdag10:30 t/m 18:00 uur
Woensdag10:30 t/m 18:00 uur
Donderdag10:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag10:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag10:30 t/m 17:00 uur

Addy van den Krommenacker

Van den Krommenacker is geboren in Uden, Noord-Brabant. Als kleine jongen tekende hij prinsessenjurken in behangboeken uit de schilderswinkel van zijn ouders. Als hij naar Den Bosch verhuist, gaat hij werken bij modeboetiek Tic-Tac, die hij later overneemt. In die tijd kleedt hij als stylist ook Sandra Reemer voor onder meer Sterrenslag, en later ook Willeke Alberti en Jette van der Meij.

Sinds 2001 maakt hij couture, die hij tijdens grote jaarlijkse shows presenteert, in binnen- en buitenland. Van den Krommenacker nam als jurylid deel aan America’s Next Topmodel; modellen in de finale en ook presentatrice Tyra Banks lieten zich door hem kleden.

Van den Krommenacker heeft zijn salon in ‘s-Hertogenbosch, zijn ateliers zijn zowel in Milaan als in Den Bosch. Zijn inspiratie haalt hij onder meer uit Italiaanse landschappen zoals Santa Margherita Ligure en uit kunstwerken als de Tuin der lusten van Jheronimus Bosch. Dit kunstwerk heeft Addy geïnspireerd tot het maken van de “Bosch by Addy” collectie. Tegenwoordig is hij gevestigd in het oude notarishuis aan de Maasstraat in Grave.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk