Goede voornemens voor 2023? Maak ze waar in het centrum van Grave

GRAVE | 13 januari 2023 | gezien in ArenaLokaal

Bij aanvang van het nieuwe jaar maken natuurlijk weer veel mensen de bekende goede voornemens. We moeten zuinig zijn op ons lichaam, wat meer op ons gewicht letten en natuurlijk meer bewegen. Heeft u ook goede voornemens voor 2023? Maak ze waar in het centrum van Grave! (foto’s: Marita Schouten) #WINKELENINGRAVE

Hoortest
Tegen de tijd dat ons lichaam mankementjes gaat vertonen, zijn er altijd nog hulpmiddeltjes om wat makkelijker door het leven te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een afspraak om een hoortest uit te laten voeren. De specialist op dit gebied: Peeters Horen in de Rogstraat 21 kunt u gerust eens benaderen. Via de website www.hoortoestellen.info is op een makkelijke manier een afspraak met Martijn Peeters in te plannen. Bellen kan natuurlijk ook: 06-30752638.

Nieuwe bril?
Ook een nieuwe bril zal het leven veraangenamen. Dan kijk je toch weer eens even met een heldere blik naar het leven. Het is dan ook geen straf om meteen een nieuwe look uit te kiezen. Keus is er in Grave volop omdat wij maar liefst twee opticiens in ons midden hebben. Optiek ‘t Pothuus aan de Klinkerstraat 21 en Giesbers Optiek aan de Rogstraat 23.

Interieurideetjes
De kerstboom is inmiddels overal opgeruimd. En dan zitten we met het gevoel dat de huiskamer er wel een beetje erg leeg en kleurloos uitziet. En dat terwijl we nog heel wat weekjes moeten wachten op het voorjaar en we voorlopig nog wel even binnen zullen zitten. Wat is er leuker dan op zoek te gaan naar wat nieuwe interieurideetjes, zodat we dat gezellige knusse gevoel in ons huis nog even kunnen vasthouden.
In de Rogstraat op nummer 26 heeft de trendy woonaccessoireszaak COOL RABBIT voor elk wat wils. Eigenaren Nina en Inge volgen de nieuwste trends en door snelle wisselingen van producten is er steeds wat nieuws te vinden in dit ware paradijs voor interieurliefhebbers. In de winkel vind je merken als Lammers en Lammers, Heinen Delftsblauw, Vondels Amsterdam en Atelier SAF.


Nieuwe sfeer
De liefhebbers van een sfeervolle landelijke woonstijl kunnen hun hart ophalen bij Mijn Hoekje in de Klinkerstraat op nummer 18.
En als u als basis de stoffering van uw huis aan wilt pakken dan kunt u natuurlijk terecht bij Mary Chand. Deze zaak presenteert in de Trompetterstraat 4 een kwaliteitsassortiment gordijnen, vloeren en zonwering. Mary Chand helpt u de weg te vinden in het aanbod van professionele producten en adviseert wat voor jou de beste keuze is voor die leuke nieuwe sfeer van je woning. Mary al heeft meer dan 30 jaar ervaring in dit vak!

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk