Help! Bij wie moet je in Grave zijn voor een reparatie?

Deze vakmensen helpen je graag met je reparaties

 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl
GRAVE – De Gouden Schaar, Rogstraat 13. Akram Sakhy (foto) is de altijd vrolijke eigenaar en drijvende kracht van de zaak. Hij is je graag van dienst met een uitgebreid pakket aan naai- en verstelwerk. Op de eerste plaats als het gaat om het vermaken van kleding, maar Akram regelt tevens je stomerijwerk en neemt strijkopdrachten aan. Ook handig is het op maat maken van gordijnen en vitrage en het maken van stoel- en kussenhoezen. Zelfs voor een op maat gemaakte tas naar je eigen ontwerp kun je terecht. (foto’s: Grave_Brabant)

Schoenen en sleutels
Ambachtelijke Schoenmakerij Piep van Tuijn aan de Klinkerstraat 19a staat al vele jaren garant voor tot in de perfectie gerepareerde of gereinigde schoenen. Men verkoopt sokken en binnenzolen en heeft een aanbod in lederwaren. Vanuit de verre omgeving komen klanten die hun lievelingsschoen nog echt niet willen missen naar dit adres toe. De specialisatie zit ook in het herstellen van luxe herenschoenen en wandelschoenen en men gebruikt dan de originele en duurzame materialen. Tot slot levert men werkelijk elke mogelijke sleutel met behulp van geavanceerde sleutelmachines. Zie daarvoor ook www.sleutelservicegrave.nl.

Computers
Computerservice De Mars, Klinkerstraat 24. Gedegen hulp bij de aankoop van computers, laptops en tablets wordt al vele jaren verzorgd door deze computerspecialist. Men bedient zowel de particuliere markt als bedrijven. Ga er eens langs voor advies over systemen en de aanleg van netwerken. De service omvat de installatie van programma’s en het verzorgen van internet en WI-FI. Naast reparatiewerk en het leveren van onderdelen kun je binnenlopen voor accessoires van vele merken.

Mobiele telefoons
Amar Store, Klinkerstraat 9. Deze bijzondere winkel, waar je door Faruq Omar geholpen wordt, verkoopt en repareert vele merken mobiele telefoons. Reparatie kan vaak dezelfde dag of met spoed. Onderdelen zijn voorradig of anders snel te leveren. Je vindt er tevens van de bekende telefoonmerken bijpassende accessoires zoals opladers, hoesjes, oortjes, kabeltjes en geluidsboxjes. Het verdere assortiment is op z’n minst veelzijdig te noemen. Faruq verkoopt elektronisch speelgoed, zepen en shampoos, haarverven, sieraden en tassen. Dus voor elk wat wils!

Fietsen
Marton Bikes aan de Klinkerstraat 27a is een gespecialiseerd aankoop- en reparatieadres voor de sportieve en recreatieve fietser. Men levert tevens maatwerk en samen met de klant wordt op deze manier een droomfiets gecreëerd. Martonbikes is geen winkel vol met fietsen… maar een fietsenwinkel vol met passie en kennis. Je vindt er E-bikes, comfortabele racefietsen, full-suspension MTB’s en op maat gemaakte Trekking-bikes.

Sieraden, klokken en horloges
Atelier Ralph aan de Klinkerstraat 22a is het adres voor reparaties van sieraden, klokken en horloges. Je komt bij een bevlogen goudsmid, horloge- en klokkenmaker terecht. In de open werkplaats kun je met eigen ogen zien hoe een sieraad met vakmanschap en pure passie wordt gerepareerd of gecreëerd. Het is dan ook dé plek waar je heen moet wanneer je een bijzonder sieraad zoekt. De collectie die je hier vindt, overstijgt het alledaagse. Unieke gouden, zilveren of vintage items die stuk voor stuk een verhaal verborgen houden.

Scooters
Pitstop Scooters, Arnoud van Gelderweg 99a. De dealer van Sym en Peugeot. In de open werkplaats van Pitstop is je scooter in goede handen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden perfect uitgevoerd. Custom gebouwd maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Er is tevens een ruime keus in occasions.

Belvisie aan de Rogstraat 9 is al ruim 14 jaar gevestigd in het centrum van Grave. Uit de regio, maar ook van ver daarbuiten, weten klanten deze winkel in telefonie te vinden. Men komt speciaal voor een eerlijk en persoonlijk advies en voor de reparatieservice. Men kijkt samen met de klant naar de beste oplossing en helpt met het maken van de juiste keus.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk