Kick-off ‘Week van de Stenen Winkel’ op zondag 7 mei: de ondernemers in Grave gaan massaal open.

GRAVE | 13 april 2023 | door Centrum Management Grave

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier, zo ook in Grave. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies.

De ondernemers van Grave openen zondag 7 mei massaal hun deuren om de ‘Week van de Stenen Winkel’ goed af te trappen. Dat doen zij door unieke acties te houden in hun winkels en in de horeca. Ga dus zeker even kijken en ontdek de leuke acties van alle ondernemers in het centrum van Grave.

Een zondag vol acties en gezelligheid
35 enthousiaste winkels in het centrum van Grave ontvangen je van harte op zondag 7 mei tussen 13:00 en 17:00 uur. Aangevuld met 15 gezellige horecagelegenheden staat het centrum hiermee wagenwijd open. Deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan een kleurrijke tros ballonnen voor de deur, loop daar dus zeker even binnen! Voor het winkelend publiek is bij de deelnemers een stempelkaart verkrijgbaar die te vullen is door het bezoeken van verschillende winkels in het centrum. Met een vol gestempelde kaart kan je de hele maand mei terecht bij de Graafsche horeca voor een gratis kopje koffie of thee!

Een greep uit de unieke acties
Bij verschillende winkels en horeca kan je terecht voor leuke en unieke acties. Zo wordt het ouderwetse touwtje trekken weer nieuw leven ingeblazen en zijn er een aantal grabbeltonnen gecreëerd. Iedere deelnemer heeft wel wat leuks bedacht door een kleinigheidje bij je aankoop aan te bieden of bijvoorbeeld  korting op jouw favoriete producten te geven. Ontdek zelf wat de winkeliers allemaal hebben bedacht!

Over Week van de Stenen winkel
Om lokale stenen winkels te steunen én hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats in zowel Nederland als België. In deze week doen lokale stenen winkels van Grave iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan. weekvandestenenwinkel.com

Een nieuw type koopzondag in Grave
Samen met Centrum Management Grave hebben de winkeliers ervoor gekozen om in 2023 de koopzondagen op een vernieuwde manier in te richten. Er worden dit jaar totaal 5 koopzondagen georganiseerd, de eerste dus op 7 mei. Elke zondag zal verbonden worden aan een thema om meer verbinding met het winkelend publiek te creëren en een extra tintje aan deze zondag te geven.

Nog veel meer te beleven in Grave
Niet alleen op zondag 7 mei kan je terecht in Grave. Er zijn veel leuke evenementen die het stadje levendig houden. Kijk ook eens op evenementengrave.nl waar je een overzicht vindt van de vele evenementen die georganiseerd worden.

Een extra steuntje in de rug
Lukt het je niet om de winkels te bezoeken? Steun dan jouw favoriete lokale winkels wel eenvoudig via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook– of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Een kleine moeite en het helpt stenen winkels wel weer nieuwe mensen te bereiken.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk