Klik Plus

Bezoek ons!

Klik Plus
Hoofschestraat 15Z
5361 ET Grave

Openingstijden:

Dinsdag10:00 t/m 17:30 uur
Woensdag10:00 t/m 17:30 uur
Donderdag10:00 t/m 17:30 uur
Vrijdag10:00 t/m 17:30 uur
Zaterdag10:00 t/m 17:00 uur

Klik Plus

Stap binnen bij Klik Plus voor grote maten en ontdek een wereld van stijlvolle mode die perfect is afgestemd op jouw unieke vormen en persoonlijke stijl. Bij Klik Plus begrijpen ze dat iedereen het recht heeft om zich zelfverzekerd en modieus te voelen, ongeacht hun maat. Daarom is er met zorg een uitgebreide collectie samengesteld die speciaal is ontworpen voor mensen met een maatje meer.

Klik Plus biedt een breed scala aan kledingstukken, van trendy tops en blouses tot comfortabele broeken en jurken die zowel elegant als flatterend zijn. Het draait niet alleen om het vinden van de juiste maat, maar ook om het vinden van de perfecte pasvorm. Het team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van kleding die jouw sterke punten accentueert en je zelfverzekerd laat voelen. Ze zullen luisteren naar jouw wensen en voorkeuren, en je begeleiden naar de meest flatterende opties.

Bij Klik Plus is winkelen een plezierige ervaring in een comfortabele en gastvrije omgeving. Je kunt in alle rust de collectie verkennen, zonder je zorgen te maken over beperkte keuzes. Kom langs en ontdek een wereld van modieuze mogelijkheden die jouw persoonlijke stijl zal versterken.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk