NIDUM Store

Bezoek ons!

NIDUM Store
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave

Openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 t/m 18:00 uur
Woensdag10:00 t/m 18:00 uur
Donderdag10:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag10:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag10:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

NIDUM Store

In Nidum Store kun je terecht voor alles dat je interieur iets persoonlijker maakt. De winkel van Nidum biedt de mooiste geschenken voor iedereen. Van jong tot oud, Nidum Store heeft een inspirerend product voor iedereen.

Nidum Store inspireert je om jezelf en een ander te verwennen met een mooi product. Het zijn cadeautjes voor jezelf of voor je geliefde, je familie, je collega’s of je vrienden. Een mooi koffietafelboek, luxe parfum, leuke gadgets of een fijne geurkaars; je vindt het in Nidum Store.

Nidum Store verkoopt onder andere lingerie en kleding van Love Stories, sieraden van TWEEK-EEK en CarlieV, schaaltjes, vazen en accessoires van Jonathan Adler, geurkaarsen van ONNO, koffietafelboeken van Assouline, zijden planten en bloemen van Silk-ka en vazen en potten van Raawi, 101Copenhagen en Serax. Ook voor mooie culinaire geschenken kun je bij Nidum Store terecht, van lekkernijen tot champagnezwaarden en oestermessen.

De olijfolie uit restaurant Ovum is verkrijgbaar in Nidum Store, net als de hand wash en hand balm op de toiletten in Nidum en Ovum. Zo neem je de beleving van Nidum mee naar huis.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk