Piekfijn verzorgd de feestelijke decembermaand in

Door De redactie van Arenalokaal.nl
In aanloop naar de feestelijke decembermaand is het nu natuurlijk het goede moment om in de Graafse binnenstad de schoonheids- en kapsalons eens met een bezoekje te vereren. Iedereen wil er straks toch piekfijn uitzien! (foto’s: Grave_Brabant)

Golden Scissors
Golden Scissors is gevestigd aan de Brugstraat 3. Het is een moderne allround kapsalon voor jong en oud. Onder het genot van een drankje wordt u snel en vakkundig geholpen. Het brede aanbod van diensten in deze mooie ruime zaak wordt al jaren erg gewaardeerd. Volg goldenscissors_grave op instagram. 0486-436668.

Salon Frans
Frans Beijer van Salon Frans vindt u op zijn vertrouwde plek aan de Hamstraat 7. Frans heeft naast zijn enorme ervaring als kapper nog een bijzondere kwaliteit in huis; in zijn kapsalon toont hij namelijk ook een collectie van zijn persoonlijke schilderkunst. Voor de altijd goedlachse Frans komt gezelligheid in zijn zaak op de eerste plaats.

Studio Meraki
Gevestigd in het markante monument ‘Hoofdwagt’ zijn Marleen Fiechter en Daisy Wennekes de drijvende krachten achter Studio Meraki. Samen zijn zij al ruim 30 jaar actief in het kappersvak. Studio Meraki biedt haar klanten alle service tijdens de behandeling, maar geeft ook adviezen en levert producten voor de verzorging thuis. Kijk eens op hun kleurrijke Facebook- en Instagrampagina’s. Hoofdwacht 3, 06-51955340.

Haarstudio Rian
Haarstudio Rian is sinds 1993 gevestigd in Grave aan de Klinkerstraat 26. Het is een toffe kapsalon waar dames, heren en kinderen vakkundig geholpen worden. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje kun je gebruikmaken van een volledig aanbod van behandelingen. Bij het team van vier kapsters staat aandacht en kwaliteit voorop. 0486-472446.

Jean-paul Kapperskunst
Jean-paul Busser is al sinds 2008 actief in de Hoofschestraat 20. Met een ruime keuze in behandelingen en een goede service bent u bij Jean-paul Kapperskunst aan het goede adres. Van knippen, kleuren, styleren, opsteken en een hoofdmassage tot een volledige metamorfose. www.kapsalonjeanpaul.nl.

‘t Haarhuys
Op het centraal gelegen Marktplein op nummer 9 vindt u ‘t Haarhuys. Men werkt met de Care-, Disign- en Blendlijnen van Keune. Binnen deze productlijnen is er voor elk haartype, kapsel of wens een passend product. Of u nu houdt van een stoere wetlook, een spiky kapsel of een soepele natuurlijke valling. 0486-473540.

Huidinstituut Beauté
Huidinstituut Beauté, Maasstraat 19, won in 2016 de prestigieuze Beauty Award. Het instituut van Vincent van Schijndel en Michael Heffels was daarmee het Beste Huidinstituut van Nederland. Huidbehandelingen mét resultaat, daar staat Beauté voor. Kijk op www.verjongjehuid.nl of bel: 0486-437751.

Salon 14
Salon 14 staat voor u klaar met pedicure, nagelstyling, beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging. Het is een professionele salon, gevestigd aan de Hamstraat 14. Volg Salon 14 op Facebook en Instagram en zie de advertentie in de Arena van deze week. 0486-436805.

Mooi4me
Mooi4me is het bekende beauty- & gezondheidsinstituut dat gespecialiseerd is in huidverbetering, huidverjonging, wellness, ontspanning, afslanken en diverse bodybehandelingen, onder andere definitief ontharen, cellulite-vermindering en figuurcorrectie. Het adres is Brugstraat 5. www.mooi4me.nl.

Beautysalon Floor
Floor van Kempen is de jeugdige onderneemster van Beautysalon Floor. Sinds 2018 is zij gecertificeerd nagelstyliste en vanaf 2020 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Floor werkt met Alpha-H-producten, dit Australische merk werkt uitsluitend met hoge percentages ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamines. 06-13909045.

Bibi Peelen
Tot slot Bibi Peelen, een professionele make-up artiest. Het is haar werk natuurlijke schoonheid naar voren te halen door het aanbrengen de juiste cosmetica op de correcte plek. Ieder gezicht heeft haar kracht en juist die kracht accentueert Bibi door kleine aanpassingen met make-up en haarstyling. Zie ook de advertentie in de Arena van deze week. 06-36327246.

  

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk