Snoeperij Heintje in het centrum van Grave is véél meer dan een snoepwinkel

Bezoek ons!

Snoeperij Heintje
Hoofschestraat 13b
5361 ET Grave

Openingstijden:

Ma t/m do: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Koopzondag (eerste zondag van de maand): 12.00 – 17.00 uur

Oudhollandsche sfeer bij Snoeperij Heintje

Ontdek in het historisch centrum van Grave Snoeperij Heintje. Dat klinkt natuurlijk als een snoepwinkel én dat is het ook, maar ook veel meer dan dat. Naast een groot assortiment snoep heeft de snoeperij ook hele leuke cadeautjes, prachtige bonbons en mooie woonaccessoires. Daarbij kan je in de Snoeperij terecht voor een lekkere kop koffie met iets lekkers, een high tea of een heerlijke lunch.

De snoeperij wordt door Chantal, samen met medewerkers met een verstandelijke beperking, onder professionele begeleiding gerund. Zij krijgen hier de mogelijkheid om zowel voor als achter de schermen te werken. Het tempo ligt hier Oudhollands laag en de klant staat altijd centraal. De snoeperij is vooral een plek waar iedereen zich op zijn gemak moet voelen én waar het gezellig is!

Neem direct contact op!

Gebruik het bijgaande formulier om een bericht achter te laten.

  Je e-mailadres

  Je vraag of opmerking

  Lunch, high tea en nog meer lekkers bij Snoeperij Heintje

  Sinds de zomer van 2022 is Snoeperij Heintje met de medewerkers van de dagbesteding aan de slag om dagelijks een lekkere verse lunch te bereiden. Van maandag t/m zaterdag kan je hier kiezen uit de meest heerlijke broodjes, huisgemaakte soepen en salades. 

  Wil je een keer aan een tafel vol lekkers plaatsnemen? Reserveer dan (minimaal 24 uur van te voren) een high tea bij Snoeperij Heintje. De high tea kost €19,95 p.p. inclusief onbeperkt koffie en/of thee.

  En als je geluk hebt kan je de dagelijks vers gebakken stroopwafels proeven als deze bij de koffie geserveerd worden. Lekker hoor!

  Beleef Historisch Grave
  Land van Cuijk