Valentijnsdag en carnaval: twee mooie momenten om het leven uitbundig te vieren

GRAVE | 11 februari 2023 | gezien in ArenaLokaal

Het kan eigenlijk niet mooier: Valentijnsdag valt op dinsdag volgende week en dan direct Carnaval daar achteraan. Twee mooie momenten om het leven uitbundig te vieren. Het draait toch eigenlijk alleen om vriendschap, liefde, ontspanning en veel gezelligheid. #WINKELENINGRAVE

Als je je beste Valentijns-beentje voor wil zetten, dan is een bezoek aan onze bloemenzaken een goede keus. In de Klinkerstraat vind je Bloemisterij de Lavendel en Flory Flowers by Prime Time en daar is het alles Valentijn wat de klok slaat. Een mooi boeket wordt altijd gewaardeerd. Of ga voor een lekker geurtje, een romantisch boek, lingerie, een heerlijke wijn of bonbons… ach je weet het zelf natuurlijk het beste. Maar belangrijk is het om te weten dat onze binnenstadwinkels je probleemloos kunnen helpen. Ze zijn er voor je!

Carnaval
Ja, en dan is het vier dagen lang Carnaval! En gezellig zal het worden in onze talrijke horecagelegenheden. De programma’s heeft u al voorbij zien komen in de Carnavalskrant, op de website Pothuusburg.nl en op de diverse social media-accounts. Het gaat weer worden als vanouds en onder de bezielende leiding van onze prinsen Cas Hombergen en Nick Jansen kan jong en oud zich gaan vermaken.

Nieuwe carnavalsoutfit
Wat misschien ook vermaakt moet worden is je carnavalskostuum van alweer een hele poos geleden. Past het allemaal nog wel of heb je (om in kleermakerstermen te blijven) heel wat uit te leggen…? Koop anders gewoon wat nieuws bij Leny van Kempen. Deze bekende Graafse winkel staat garant voor een eindeloos assortiment feestkleding waar klanten vanuit de wijde omgeving naartoe komen. Tijdens het passen kom je gegarandeerd al heel feestminnend Grave tegen en kan er gecontroleerd worden of het gekozen kostuum wel fout genoeg is?

Proviandkast
Vergeet niet om deze week zeker ook de proviandkast met lekkers te vullen. Carnaval vieren doe je nu eenmaal niet met een lege maag. Albert Heijn houdt daar rekening mee en heeft de lekkerste tussendoortjes, drankjes en energiegevende maaltijden op voorraad. En anders zijn er onze cafetaria’s en eetgelegenheden die maken dat je het carnavalsfeest ontspannen en zonder oponthoud kunt vieren.

Land van Cuijk-agenda
Wij realiseren dat niet iedereen kiest voor Carnaval en vol overtuiging ontsnapt naar de wintersport of een plek in Nederland waar het lekker rustig is. Vertier zoeken in onze eigen omgeving is ook een optie. Raadpleeg dan de ‘Land van Cuijk Agenda’ en zie wat er zoal te doen is.

Wij wensen u heel veel plezier namens #winkeleningrave!

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk