Clevers IJs nu ook in Grave

Eetwinkel aan de Maas
Op 4 maart is Eetwinkel aan de Maas geopend in de Maasstraat op nummer 10. Het Bourgondische karakter van onze stad is een perfecte match met deze eetgelegenheid, die gevestigd is op loopafstand van de Maas.
Eetwinkel aan de Maas wordt gerund door de familie Pouwels. Moeder Angelica en dochter Anousha zijn hier de vaste gezichten. Klanten kunnen terecht op alle eetmomenten van lunchtijd tot in de avond. Hun nieuwe pistonmachine staat garant voor een perfecte kop koffie.
Op de menukaart staat een ruime keuze aan frites-toppers, snacks (tevens glutenvrij) en hamburgers (tevens vegetarisch) en een ruim aanbod van speciale Eetwinkel-menu’s waaronder zigeunerschnitzel, saté van de haas en shoarma-gerechten. Drankjes, mini-snacks en schepijs maken het aanbod compleet.
In samenwerking met Run for KiKa Marathon hebben zij een vrolijke kinderbox ontwikkeld. Voor elke verkochte kinderbox doneert men 25 cent aan Run for Kika Marathon. Zo probeert men de komende jaren een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor het goede doel. De Eetwinkel kinderbox bestaat uit lekkere frietjes met frietsaus, curry of appelmoes. Als snack kan er gekozen worden uit een frikandel, kroket, 3 bitterballen of 3 kipnuggets. Compleet met een Capri voor 6,95.

Binnenkort gaan wij je nader informeren over de op handen zijnde opening van Wijnhandel Van Helden aan de Rogstraat 24 (vrijdag 6 mei om 9.30 uur) en de totaal verbouwde Living by Klik aan de Hoofschestraat 15 in Grave.

GRAVE | 24 april 2022 | gezien in Arena Lokaal

GRAVE – Op het zonovergoten Marktplein in Grave genoten wij vlak voor Pasen van de drukke opening van Het Herboren Aapje. Dit borrelcafé met een groot terras presenteert met trots het ijs-assortiment van Clevers, een waar begrip in Nederland. Het Clevers-ijs is nu dus voor het eerst te koop in Grave en dat leverde direct al een gezellige file op richting de ijsvitrine. (foto’s: Grave_Brabant)

De geheel vernieuwde zaak is eigendom van de familie Labro van Woezik. Er is in korte tijd een moderne lounche-sfeer gecreëerd op de begane grond en de eerste etage. Het cafégedeelte serveert je de lekkerste drankjes en verschillende borrelplankjes. In het verleden was op dit adres Sabor gevestigd en om de herleving van die bekende zaak kracht bij te zetten is als nieuwe naam Het Herboren Aapje gekozen.
Adres: Markt 4 Grave – Volg de social media Het_herboren_aapje

Het Grote Broertje
In het buurpand op het Marktplein wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe horecagelegenheid genaamd Het Grote Broertje. Het grote broertje is een nieuw concept en zal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat culinaire gezelligheid bieden. Denk aan biertjes, cocktails, lunchgerechten en shared dining platters. De kaart omvat vlees, vis en vegetarische gerechten. De openingsdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Nieuwe medewerkers worden momenteel gezocht en kunnen informeren op info@hetbroertje.nl.

Bezoek Grave-Tip:
Op 23 en 24 april slaan Nidum en HOOG.design de handen ineen tijdens een nieuw evenement: Nidum meets HOOG.design. Dit weekend is iedereen die zich graag wil laten inspireren op het gebied van interieur, lifestyle, design en kunst van harte welkom. Voor informatie over het programma: www.nidum.nl/nieuws-events.
Nidum / House of Inspiration, Sint Elisabethstraat 35 Grave, telefoon 0486-745745 

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk