Opening Wijnhandel Van Helden én heropening Living by Klik

Willem van Run (rechts op de foto), mede-eigenaar en het gezicht van de nieuwe winkel in Grave, is ontzettend enthousiast en kan niet wachten om klanten te adviseren en blij maken met die ene fles wijn. Op de vraag ‘Wat maakt jullie wijnwinkels anders?’, antwoordt Willem: “Er hangt een bijzondere sfeer in al onze winkels en wij hebben we een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen én wekelijks nieuwe wijnen, zodat wij de klant telkens kunnen verrassen.”

De winkel in Grave is open van dinsdag tot en met zaterdag. Voor de exacte openingstijden zie de website: www.wijnhandelvanhelden.nl en volg de winkels op Instagram en Facebook.

Met de heropening van Living by Klik op 5 mei zijn de drie Klik-winkels weer up-to-date
U kent ongetwijfeld Klik in Grave en Wijchen. De twee gezellige winkels met kleding, schoenen, sieraden, cadeauartikelen en woon-accessoires. Eigenaresse Aviva Schouten opende in 2020 in het winkelproject Hart van Grave een nieuwe winkel om het woonassortiment een eigen ruimte te geven. Zij noemde deze zaak Living by Klik en de opzet viel direct in de smaak.

In Grave hebben zich de laatste jaren zoveel nieuwe op woninginrichting gerichte zaken gevestigd dat er inmiddels een breed en volledig aanbod te vinden is. Living by Klik voelde nu de behoefte om zijn collectie weer eens helemaal op te frissen en af te stemmen op een niche in deze markt. Lichte tinten, natuurlijke materialen en gebruiksvriendelijkheid zijn de ingrediënten van het vernieuwde aanbod. Nuttige gebruiksvoorwerpen voor in huis, tuin en keuken. Het betreft artikelen die geweldig zijn om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen.

De foto’s geven een impressie van de totaal nieuwe aanpak in de winkel, die opvallend gelegen is op de hoek Hoofschestraat-Hoofdwagt. Aviva en haar team staan voor u klaar. Living by Klik is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Volg Klik ook op Instagram en Facebook.

Agenda-tip: 28 en 29 mei is er weer de Tuinfair bij Gustav Interiors en zijn veel zaken open.

GRAVE | 6 mei 2022 | gezien in Arena Lokaal

GRAVE – In de prachtige historische vestingstad Grave, midden in de Rogstraat op nummer 24, opende vrijdagochtend 6 mei wijnhandel Van Helden de deuren. (foto’s: Grave_Brabant)

Ronald van Helden (links op de foto), eigenaar van Van Helden, heeft sinds 2015 een wijnwinkel in Oss. In 2020 kwam er een tweede vestiging bij in Heesch. Omdat de aandacht voor het prachtige assortiment flink is toegenomen werd het inmiddels tijd voor een derde winkel en viel het oog op het historische winkelcentrum van Grave. Het stijlvolle historische pand Rogstraat 24 kwam beschikbaar en is de afgelopen periode aan de binnenzijde flink onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn. De winkel is een lust voor het oog!

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk