#WinkeleninGrave: We kijken uit naar mooie Pinksterdagen!

GRAVE | 6 mei 2023 | Gezien in Arena

Met de weersverwachtingen zit het wel goed de komende weken. Er zullen weer veel Gravenaren, fietsers, wandelaars en dagjesmensen de plaatselijke terrassen gaan bevolken. En er valt tegenwoordig gelukkig veel te kiezen. Denk aan de geweldige terrassen van Restaurant Colori, Eetcafé De Maaspoort en het Poortwachtershuis, waarvandaan je op de Maas de bootjes voorbij ziet gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Lunchen en dineren kan trouwens zowel binnen als buiten.  #WINKELENINGRAVE

Verspreid door de stad zijn de terrassen vaak verbonden met een grote keuze aan restaurants. Denk aan de huiskamer van de Graaf, De Poort van Cleve, Oekraïens Eten bij Tanja, Grieks restaurant Apollo en Steakhouse Don Kiesjot. Ook leuk, de gezellige buitenterrassen van cafés zoals De Coehoorn, Ons Café of biercafé Oud Grave.

De terrassen aan het centraal gelegen Marktplein zijn dit jaar groter dan ooit en de variatie aan lunch- en dinergerechten, borrelplanken, het befaamde Clevers-ijs en een keur aan drankjes, bieren en cocktails maken dat je er met veel plezier je familie, vrienden en kennissen kunt ontmoeten.

De vertrouwde naam van De Gouden Leeuw kent iedereen, maar heb je al kennisgemaakt met Het Herboren Aapje en Het Grote Broertje? Hoogste tijd om de mooie voorjaarszon daar zijn werk te laten doen. Daar ervaar je tevens onze historische binnenstad met de statige Elisabethkerk en de eeuwenoude gebouwen.

Een hele eigen sfeer heeft het terras van Restaurant Ovum in de binnentuin van het historische Arsenaal. Daar ben je van harte welkom voor een drankje, een heerlijke kop koffie met gebak of een onvergetelijke lunch of diner. Restaurant Ovum vormt een geheel met het House of inspiration Nidum Store.

Summer Vibes in Nidum Store!’
Dit evenement mag je trouwens niet missen. Kom op pinksterzaterdag 27 mei naar ‘’Summer Vibes in Nidum Store!’’ De concept store van het House of inspiration neemt je die middag mee in de wereld van shoppen, beauty, ontspannen en genieten!

Geniet tijdens Summer Vibes van:
• een wijnproeverij van Grapelife met Italiaanse bites van Ovum;
• een sweet table van ZOET.Nijmegen;
• een collageen- en huidanalyse door Beauté (op inschrijving);
• een make-upadvies en touch-up door de Nidum Store-visagiste met Delilah make-up (op inschrijving);
• en twee goodiebags!
Daarnaast maak je kans op 1 van de 3 cadeaubonnen van Beauté voor een huidanalyse en korte behandeling én een mooie prijs van CarlieV.

Zet 27 mei dus snel in je agenda en geniet die zaterdag van een heerlijke ontspannen middag met vriendinnen, familie of collega’s. Meld je even aan op de website: https://nidum.nl/nieuws-events/.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk