Zondagmiddag 29 mei 15 winkels open in binnenstad van Grave

GRAVE | 21 mei 2022 | gezien in ArenaLokaal

Om de naderende zomer te vieren is het leuk om bij Gustav Interiors in de Rogstraat de jaarlijkse Lente-Fair bezoeken. De woonwinkel van Myriam Gräeve, met woonaccessoires in de landelijke Zweeds-Gustaviaanse stijl. is dan feestelijk aangekleed. Naast de collectie behang, krijtverf, stoffen, meubelen en interieur-decoratie kun je er op dat moment tevens tuininspiratie opdoen. Het achterliggende binnenhof is geopend met daarin prachtige rozen, tuinplanten en geraniums vol geur en kleur. De Lente-fair van Gustav gaat overigens al op zaterdag 28 mei van start en is van 11 tot 17 uur te bezoeken. (foto’s: Grave_Brabant)

De open zondag maakt dat de sfeervolle Graafse binnenstad extra veel te bieden heeft. Maak een wandeling vanaf de Maas, breng een bezoek aan de Sint Elisabethkerk of bekijk het Stadsmuseum. Geniet van de terrasjes en loop binnen bij Modewinkels zoals Mode & Design, Outlet by Mode & Design, Hema, Klik en Shoeby. Bij Shoeby (foto) helpen de persoonlijke stylisten Iris en Merle je graag met het uitkiezen van je lentegarderobe. Outlet by An heeft een keur aan betaalbare, modieuze en prettig draagbare schoenen.

Klik en Living by Klik
Klik, de altijd weer verrassende winkel met betaalbare mode op de Markt, bestaat inmiddels zeven jaar waarvan vier jaar in het grote pand op de Markt. Klik kent sinds kort een nevenvestiging genaamd Living by Klik, waar eigentijdse gebruiksvoorwerpen verkocht worden. De bijgaande foto geeft je een impressie van de aangename sfeer en de mooie producten in deze winkel van Aviva.

Interieurzaken
Het middagje in de Graafse binnenstad kan zomaar een snuffel- en speurtocht worden als je binnenloopt bij de diverse interieurzaken. Op het adres Rogstraat 4 vind je VIER met een scala aan Scandinavische designproducten. Drie deuren verderop, op nummer 10, zit de pas geopende The Groovy Shop. Deze zaak biedt een keur aan Mid Century-meubelen en interieuraccessoires. Alle aandacht gaat uit naar ‘fris en poppy’, authenticiteit, design en functionaliteit. Stuk voor stuk unieke producten.

Mijn Hoekje
De Hamstraat Cadeau & Interieur en De Voorkamer hebben ook van die verrassende en telkens wisselende vondsten, waarmee je een interieur een persoonlijk karakter kunt geven. Als je voor een landelijke stijl gaat, dan is de grote nieuwe vestiging van Mijn Hoekje een must. Op het adres Klinkerstraat 18 bekijk je een totaalaanbod van zitbanken, tafels, stoelen, verlichting en woningdecoratie. Mijn Hoekje is trouwens elke zondagmiddag geopend.

Ook geopend op zondagmiddag 29 mei: De Wereldwinkel en Tattoo City by Onny’s Tattoos.

Beleef Historisch Grave
Land van Cuijk